Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt

Kontor til leje, Århus C, Amaliegade 23

Amaliegade 23, 8000 Århus C
 • Kontor til leje
 • 141 m2
Kontor til leje, Århus C, Amaliegade 23
Amaliegade 23, 8000 Århus C
 • Kontor til leje
 • 141 m2
Giv mig al info nu
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Kontor til leje, Århus C, Amaliegade 23

Byggeselskab Mogens de Linde
Jacob Ladefoged
tlf: 28 69 25 65
[email protected]
Se alle udlejerens annoncer
Hjemmeside

PRO-UDLEJER

Læs mere

Fakta

Vis på kort
 • 239496
 • Kontor
 • Butik
 • Showroom
 • 141 m2
 • Ikke angivet
 • 1.231 kr.
FÅ MERE INFO OM LOKALET
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Velholdt kontorlejemål i 8000 Aarhus C

Lejemålet er beliggende direkte ud til Amaliegade i det tidligere Århus Kongreshus, som efter omfattende ombygning og istandsættelse blev omdannet til butik, kontorer og 88 lejligheder i perioden 2005-2008. Alle kontorer og lejligheder er i mange forskellige størrelser og indretninger. Amaliegade rummer både privat beboelse og kontorer og butikker.

Området

Kongreshuset ligger meget centralt i Århus. Strøget, Åen, Latinerkvarteret, Bruuns Galleri, banegården og rutebilstationen kan alt sammen nås inden for kort gåafstand. Kongreshuset er omgivet af mindre by-huse i både Amaliegade og Sønder Alle, hvilket giver en fantastisk fornemmelse af lys, luft og rum. Midtbyens pulserende liv og dynamik er i højsædet, da der findes alt inden for butikker, transportmuligheder, kulturelle tilbud samt nærhed til skov og strand. Der er let adgang til fods eller med cykel, med tog, bus eller letbane til Kongreshuset. Der forefindes korttidsparkering i Amaliegade mod betaling og Sallings P-hus ligger lige rundt om hjørnet.

Ejendommen

Byggeriet er oprindeligt opført i perioden 1909 og senest totalt ombygget og renoveret i perioden 2005-2008. Huset har hvidpudset facader, store træ/alu vinduespartier og flere rå murstensvægge indvendigt. Alle lejemål har forskellige indretninger og særpræg, dog fremtræder alle lejemål med eget køkken og bad, trægulve i alle opholdsrum, klinker i badeværelset, køkken med hvide elementer. Der er to elevatorer i ejendommen, med indgang fra Amaliegade og Sønder Allé.

Lejemålet

Lejemålet er indrettet med entre, to kontorer, tekøkken og toilet, samt mødelokale og depot. Lejemålet er ideelt til den mindre virksomhed som søger eget kontorlejemål i fantastiske rammer. Overtagelse efter nærmere aftale.

Information og data

Dette butikslejemål, som også kan anvendes til Butik eller Showroom, ligger på Amaliegade i Århus C. Århus C har postnummeret 8000, og ligger i kommunen Aarhus, som ligger i Århus. Lokalet er i alt 141 m2.